banners_main
Изберете автомобил
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Политика за поверителност

Политика за поверителност

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА „АУТОПРОФИ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, ЕИК 204905252

ПРИ ОБРАБОТВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

 

С представяне на настоящите правила имаме за цел да Ви разясним каква информация събираме за Вас, защо и как го правим, какви са правата Ви съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 18 май 2018 година - GDPR).

 

1. Събиране на информация

АУТОПРОФИ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД събира чрез страницата си www.autoprofi.bg минимално нужните лични данни от своите клиенти. Те са ни нужни, за да осъществим доставката по куриер на поръчка, направена в нашия електронен магазин:

  • Вашите имена;
  • Потребителско име;
  • Парола;
  • Е-мейл адрес 
  • Телефон за контакт
  • Адрес за доставка
  • Информация за законен представител на юридическо лице, ЕИК и адрес на управление на юридическо лице – при желание за издаване на фактура на юридическо лице.

 

2. Използване на информацията

Всяка информация, която събираме от вас може да бъде използвана да:

  • Да направим поръчка и да я потвърдим;
  • Изпращане на персонални рекламни съобщения;
  • Изготвяне и изпращане на сметка/фактура за услугите, които ползвате;
  • Да предоставим модифицирано рекламно съдържание;
  • Да подобрим нашия уеб сайт;
  • Да подобрим потребителската услуга и нуждите ви от поддръжка;
  • Да се свържем с вас чрез имейл или телефон;

 

3. Поверителност при извършване на електронна търговия.

Ние сме единствените собственици на информацията събирана през този сайт. Личната ви идентификационна информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на която и да е друга компания, по каквато и да е причина, без вашето изрично съгласие, освен в обичайните случаи, когато е нужно да се изпълни заявка и/или транзакция.

 

4. Разкриване пред трети страни

Ние не продаваме, търгуваме или по друг начин трансферираме вашата лична идентификационна информация към външни страни. Това не включва доверени трети страни, които ни помагат в оперирането на нашия уеб сайт или ръководят нашия бизнес, при условие, че страните са съгласни да пазят тази информация в пълна конфиденциалност.

Ние вярваме, че е необходимо да се споделя информация, в случаите, в които е трябва да се извърши разследване, да се предотврати или да се вземат мерки срещу незаконни действия, при предполагаеми опити за измама, ситуации, включващи потенциална заплаха за физическата безопасност на което и да е лице, при нарушаване на нашите условия за ползване или в случаите, когато информацията е изискуема от закона.

 

5. Защита на информацията

Ние въвеждаме различни защитни мерки, за да бъде вашата лична информация защитена. Използваме авангардни методи за криптиране да защитим важна потребителска информация, пренасяна онлайн. Компютрите/сървърите, използвани за съхраняване на лична идентификационна информация се държат в защитена среда.

Използваме ли бисквитки? Да. Нашите бисквитки подобряват достъпа до нашия сайт и идентифицират редовните посетители. Освен това, нашите бисквитки подобряват преживяването на потребителите като проследяват и таргетират неговите/нейните интереси. Използването на бисквитки обаче, по никакъв начин не е свързано с каквато и да е лична идентификационна информация на нашия сайт.

 

6. Съгласие

Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с нашата политика на поверителност и декларирате, че предоставяте личните си данни доброволно, че сте се запознали с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за гореописаните цели.

 

7. Оттегляна на съгласие

Ако, в който и да е момент, решите, че искате да оттеглите съгласието си по Общия регламент на защита на личните данни , моля да ни изпратите съобщение на е-майл: info@autoprofi.bg

 

8. Заключение

Настоящата политика за поверителност е актуална към дата 25.05.2018 г.

 

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили