Авточасти за KIA
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Авточасти за KIA
Изпрати запитване
 1. Авточасти»
 2. KIA

☑️ КАКВИ АВТОЧАСТИ ЗА КИА ПРЕДЛАГАТЕ И ИМАТ ЛИ ГАРАНЦИЯ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Авточасти за КИА
Autoprofi.bg е онлайн магазин за авточасти за Киа в София за нови, оригинални и алтернативни авточастимоторни масла и акумулатори за всички модели Киа. Всички авточасти са от утвърдени доставчици в страната и чужбина и са с включена в цената гаранция между 1 и 2 години за различните категории продукти.

☑️ КОЛКО БЪРЗО МОГА ДА ПОРЪЧАМ РЕЗЕРВНА ЧАСТ ЗА КИА И КОГА ЩЕ Я ПОЛУЧА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Магазин за авточасти КИА София
Може да направите бърза поръчка /без регистрация/, нужно е само да напишете телефон за контакт под продукта, който разглеждате и да натиснете бутона „Поръчай“. Наличните продукти може да се вземат от магазина в София, в деня на поръчката. За поръчки чрез куриер доставкaта е до 24 часа, за стоки от чужбина до 4 дни, а за оригинални авточасти за Киа до 10дни. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, а за поръчки под 100 лв. и тегло на пратката до 6 кг. е 7,30 лв. Плащането се извършва на място в брой, чрез куриер с наложен платеж или чрез банков трансфер.

☑️ МОГА ЛИ ДА ПОЛУЧА ПОМОЩ ПРИ ИЗБОРА НА АВТОЧАСТИ ЗА КИА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Части за КИА
Винаги може да разчитате на нас за консултация със служител от отдел продажби за избор на марка и продукт или сервизен специалист за технически детайли при монтаж. Нужно е само да предоставите номер на рамата - VIN, за да проверим точната част за вашата Киа и нашият екип от професионалисти ще препоръча най-доброто решение за вашия продуктов или технически казус.

☑️ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ИЛИ ЗАМЕНИ АВТОЧАСТ ЗА КИА ПРИ НЕСЪОТВЕТСТВИЕ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Резервни части за КИА
Да може, ако има несъответствие между поръчаните от вас продукти, в рамките на 14 дни от датата на закупуване, можете да върнете или замените неизползваната стока заедно с касовата бележка, ако е в оригиналната опаковка. *Не важи за оригинални авточасти Киа, с поръчка от чужбина.

Авточасти за KIAРезервни части за КИА

➤➤ Изберете Авточасти за KIA от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Нови резервни части за КИА: оригинални и алтернативни
☎️ Консултация със сервизен специалист: за марка и цена
⏩ Безплатна доставка над 100лв.: до 24 часа
⏩ Авточасти за КИА: за всички модели
⏩ Части за КИА: магазин за авточасти за КИА в София
☎️ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн

Южнокорейската автомобилна компания KIA е любим избор за мнозина от нас. Тази марка коли се налага на пазара вече дълги години, а ние можем единствено и само да се възползваме от възможността да пътуваме комфортно, модерно и безпроблемно. Собствениците на леки коли с този бранд са напълно наясно с плюсовете, които това световноизвестно име носи след себе си, влагайки всичките си ресурси в поддръжката на автомобила си KIA. И всичко това, за да продължават да се движат по пътищата приятно и сигурно.

Когато ремонтът е неизбежен

Колкото и да е здрава една кола, все някога ще ни се наложи да се заемем с нейния частичен или основен ремонт. Ако искаме да продължим да я караме, ще трябва да помислим за това къде и как да извършим технически преглед, а след това да се фокусираме върху необходимите подобрения. Понякога е възможно да се касае само за дребен, козметичен дефект, но в много от случаите нещата се оказват далеч по-сериозни. Дори и да е второто, не се тревожете. Днес съществуват много надеждни магазини за авточасти Киа, които ще Ви предложат:

 • Търсеното от Вас разнообразие;
 • Качеството, което изисквате;
 • Цените, които са Ви по джоба;
 • Любезното отношение, на което тъй силно се надавате.

Посетете autoprofi.bg и закупете авточастите, от които автомобилът Ви се нуждае в този момент. Според това къде точно е локализиран техническия проблем, те се делят на десетки видове, но най-общо казано:

 • Части за ходовата система;
 • Части за кормилната уредба;
 • Части за спирачната система;
 • Части за двигателя;
 • Части за окачването и др.

Не си блъскайте главата сами да определяте какво точно е редно да купите. Това ще го кажат техниците, чиято работа и задача е да открият с точност проблема, също както и да го разрешат в последствие. Вашият ангажимент е просто да се сдобиете с висококачествени авточасти, с помощта на които да бъде започнат и завършен подобаващо ремонта. Вече знаете къде да отидете – не се бавете!

Удължете живота на автомобила

Не можем да направим така, че колата ни да „възкръсне“ от нищото, когато животът отдавна я е напуснал, но можем максимално да го удължим във времето, когато все още има шанс за нас да се полюбуваме още малко на любимата си Киа. За тази цел е нужно да не губим ценно време, когато е налице технически проблем. Колкото повече го отлагаме, толкова повече на брой стават щетите. Продължавайки да караме повредената кола, ние рискуваме да я загубим напълно, а ако това се случи наистина, след това нещата могат да бъдат и необратими. Помислете.

Навременни мерки

Без значение дали става дума за спирачната система или кормилната уредба, Вие трябва да вземете спешни мерки по отстраняването на проблемите. Доверете се изцяло на Аутопрофи и Авточасти Киа, когато е дошло времето да си купите определени по вид авточасти, защото това място е повече от страхотно и то в много отношения:

 • Възможност за лесно и бързо пазарене;
 • Коректност, лоялност, бързина;
 • Добри цени и редовни отстъпки;
 • Доказано качество;
 • Бърза и точна доставка;
 • Професионализъм и висока компетентност;
 • Удобно плащане с право на избор на метода.

Купете качествени авточасти за Вашия автомобил Киа и се погрижете за него подобаващо.

Части за КИА

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили