Авточасти за Санг Йонг
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Авточасти за Санг Йонг
Изпрати запитване
 1. Авточасти»
 2. SSANGYONG

☑️ КАКВИ АВТОЧАСТИ ЗА САНГ ЙОНГ ПРЕДЛАГАТЕ И ИМАТ ЛИ ГАРАНЦИЯ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Авточасти за Санг Йонг
Autoprofi.bg е онлайн магазин за авточасти за Санг Йонг в София за нови, оригинални и алтернативни авточастимоторни масла и акумулатори за всички модели Санг Йонг. Всички авточасти са от утвърдени доставчици в страната и чужбина и са с включена в цената гаранция между 1 и 2 години за различните категории продукти.

☑️ КОЛКО БЪРЗО МОГА ДА ПОРЪЧАМ РЕЗЕРВНА ЧАСТ ЗА САНГ ЙОНГ И КОГА ЩЕ Я ПОЛУЧА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Магазин за авточасти Санг Йонг София
Може да направите бърза поръчка /без регистрация/, нужно е само да напишете телефон за контакт под продукта, който разглеждате и да натиснете бутона „Поръчай“. Наличните продукти може да се вземат от магазина в София, в деня на поръчката. За поръчки чрез куриер доставкaта е до 24 часа, за стоки от чужбина до 4 дни, а за оригинални авточасти за Санг Йонг до 10дни. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, а за поръчки под 100 лв. и тегло на пратката до 6 кг. е 7,30 лв. Плащането се извършва на място в брой, чрез куриер с наложен платеж или чрез банков трансфер.

☑️ МОГА ЛИ ДА ПОЛУЧА ПОМОЩ ПРИ ИЗБОРА НА АВТОЧАСТИ ЗА САНГ ЙОНГ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Части за Санг Йонг
Винаги може да разчитате на нас за консултация със служител от отдел продажби за избор на марка и продукт или сервизен специалист за технически детайли при монтаж. Нужно е само да предоставите номер на рамата - VIN, за да проверим точната част за вашия Санг Йонг и нашият екип от професионалисти ще препоръча най-доброто решение за вашия продуктов или технически казус.

☑️ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ИЛИ ЗАМЕНИ АВТОЧАСТ ЗА САНГ ЙОНГ ПРИ НЕСЪОТВЕТСТВИЕ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Резервни части за Санг Йонг
Да може, ако има несъответствие между поръчаните от вас продукти, в рамките на 14 дни от датата на закупуване, можете да върнете или замените неизползваната стока заедно с касовата бележка, ако е в оригиналната опаковка. *Не важи за оригинални авточасти Санг Йонг, с поръчка от чужбина.

Авточасти за SSANGYONGРезервни части за SsangYong

➤➤ Изберете Авточасти за SSANGYONG от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Нови резервни части за Санг Йонг: оригинални и алтернативни
☎️ Консултация със сервизен специалист: за марка и цена
⏩ Безплатна доставка над 100лв.: до 24 часа
⏩ Авточасти за Санг Йонг: за всички модели
⏩ Части за Санг Йонг: магазин за авточасти за Санг Йонг в София
☎️ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн

Ssang Yong – автомобилите със специално предназначение. Един невероятен лукс, до който ако успеете да се докоснете, то значи сте истински късметлии. Санг Йонг е марка коли, която е фокусирана върху производството на високопроходими автомобили и лимузини. Благодарение на партньорството си с гиганта Mercedes-Benz, този бранд започва да се налага все повече на европейския пазар, въпреки че е създаден още през далечната 1954 г.

Предисторията е нещо хубаво, защото ни дава ценна информация за това какво всъщност притежаваме… В случай, че сте собственици на автомобил с името Санг Йонг, то навярно се интересувате и къде могат да се намерят качествени части на изгодни цени, с които да поддържате колата си винаги в добро техническо състояние.

Всяка кола си има своите технически особености, които трябва да вземем предвид

Когато купуваме нова кола, е редно да помислим и за последващата й поддръжка. Няма резон да похарчим маса пари за автомобил, който няма да сме в състояние да стопанисваме акуратно. Но кой може да се въздържи на изкушението, наречено Санг Йонг? Само малцина? Или никой!

Нека предположим, че вече сте се сдобили с лек автомобил с името Санг Йонг. Какво следва оттук нататък? Да го използвате, докато животът в него се изпари напълно, или просто да потърсите надежден магазин за авточасти, който винаги да може да Ви предложи:

 • Изгодни цени и редовни намаления;
 • Полезни и навременни съвети, свързани с автомобила Ви;
 • Разнообразието, което винаги сте търсили;
 • Удобни и бързи начини за плащане;
 • Лоялност и индивидуален подход към всеки клиент.

Намирането на проблема – пътят към успешният ремонт

Всяка една част от Вашия автомобил е обект на износване или преждевременна повреда. Причините за това могат да бъдат най-разнообразни:

 • Лоши климатични условия;
 • Ненавременно обслужване;
 • Лошо стопанисване и управление;
 • Некачествени части, вложени в предходен ремонт;
 • ПТП.

Няма особено значение на какво се дължи лошото техническо състояние на колата. Така или иначе, ще трябва предприемете нужните мерки колкото се може по-скоро, за да предотвратите още по-сериозни инциденти, за които не е много сигурно как точно ще завършат. Но нека не бъдем лоши предвестници, а просто да се фокусираме върху това за кои точно модели Санг Йонг ще успеете да откриете качествени авточасти в онлайн магазин autoprofi.bg – лидер в търговията с части за коли!

Вероятни неизправности

Както казахме и преди малко, щетите по автомобила биха могли да бъдат от най-различно естество:

 • Проблеми с горивната система;
 • Неизправности по спирачната система;
 • Лошо окачване;
 • Блокирала или повредена електроника;
 • Неработеща климатична и отоплителна система;
 • Нужда от смяна на масло и филтри и др.

На каквото и да се дължи проблемът, с каквито и размери да е той, трябва да бъде отстранен колкото се може по-скоро. Не отлагайте това занимание за по-нататък, и дори и да нямате много свободни средства в банковата си сметка, направете нужната инвестиция. Само така ще си осигурите спокойствие по време на път, а и по принцип…

Безопасността е най-важното нещо, когато става дума за поддръжката на даден автомобил – Санг Йонг или друга марка. Никога не я заменяйте за сметка на естетиката, защото второто не е от чак такова значение. А и винаги може да се поправи, подобри, или промени из основи!

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили