Авточасти
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Авточасти
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. За нас

За нас

Кои сме ние

Ние сме екип от високо мотивирани професионалисти в бизнеса с авточасти, с дългогодишен опит в най-големите български и международни фирми, лидери на пазара в продажбите и дистрибуцията на авточасти в България и Европа. Ние ще Ви помогнем да изберерете най-подходящите части за вашия автомобил, като ви спестим време, защото за нас и нашите клиенти времето е пари и ние трябва да го ценим.

Визия

Ние ще осигурим най-подходящата част за вашия автомобил на най-добра цена, за най-кратко време от всички световни производители /oригинални или алтернативни авточасти/ от България и от чужбина. Ние ценим Вашето време и затова нашата цел е да Ви улесним максимално при избора Ви на подходящите части, чрез активен диалог с Вас, нашите клиенти. Всеки наш служител ще Ви консултира лично по телефона или на чат опцията, вместо сами да търсите желаната от Вас част, ако телефоните са заети може да изпратите и онлайн запитване, на което ще Ви бъде отговорено по електронен път или по телефона с индивидуална оферта .

Мисия

Ние искаме да направим бизнеса по-лесен за всички наши клиенти на този динамичен пазар. Не е нужно Вие, нашите клиенти да ставате специалисти по кодове, оригинални номера и взаимозаменяеми части, за да си търсите в специализирани програми и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало два или три аналогични номера и вие сте избрали грешния. Екипът прави разликата във всеки бизнес между отделните фирми, всичко останало са табели с различни имена. Това е нашата сила. Нашето предимство е, че знаем повече и учим по-бързо, защото искаме да бъдем не най-големите, а най-добрите в това, което правим и предлагаме.

Доверете ни се и ние ще Ви помогнем, чрез индивидуален подход към нуждите на всеки един от вас, за да бъде сигурен и спокоен на пътя, да се чувства комфортно, когато кара своя автомобил, защото доверието е начина, по който, правим бизнес, развиваме се и печелим доволни клиенти.

Фирмена философия и ценности

  • За нас бизнеса не е само средство за препитание, а изграждане на мост между нас и хората, с които работим.
  • Доверие, лоялност и уважение към клиентите.
  • Професионализъм, отговорност и индивидуален подход към потребностите на всеки клиент.
  • Промяна и непрекъснато усъвършенстване на предлаганите услуги, както и квалификацията и уменията на екипа ни

Уебсайтът Autoprofi.bg е собственост на Аутопрофи България ЕООД, БУЛСТАТ 204905252.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили