Изберете автомобил
Изпрати запитване

За нас

Кои сме ние?

Ние сме екип от високомотивирани професионалисти в бизнеса с авточасти, с дългогодишен опит в най-големите български и международни фирми, лидери на пазара в продажбите и дистрибуцията на авточасти в България и Европа. Ние ще Ви помогнем да изберерете най-подходящите части за вашия автомобил, като ви спестим време, защото за нас и нашите клиенти времето е пари и ние трябва да го ценим.

Визия

Ние ще осигурим най-подходящата част за вашия автомобил на най-добра цена, за най-кратко време от всички световни производители /oригинални или алтернативни авточасти/ от България и от чужбина. Ние ценим Вашето време и затова нашата цел е да Ви улесним максимално при избора Ви на подходящите части, чрез активен диалог с Вас, нашите клиентите. Всеки наш служител ще Ви консултира лично по телефона или на чат опцията, вместо сами да търсите желаната от Вас част, ако телефоните са заети може да изпратите и онлайн запитване, на което ще Ви бъде отговорено /по електронен път или по телефона/ с индивидуална оферта .

Мисия

Ние искаме да направим бизнеса по-лесен за всички наши клиенти на този динамичен пазар. Не е нужно Вие, нашите клиенти да ставате специалисти по кодове, оригинални номера и взаимозаменяеми части, за да си търсите в специализирани програми и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало два или три аналогични номера и вие сте избрали грешния. Екипът прави разликата във всеки бизнес между отделните фирми, всичко останало са табели с различни имена. Това е нашата сила. Нашето предимство е, че знаем повече и учим по-бързо, защото искаме да бъдем не най-големите, а най-добрите в това, което правим и предлагаме.

Доверете ни се и ние ще Ви помогнем, чрез индивидуален подход към нуждите на всеки един от вас, за да бъде сигурен и спокоен на пътя, да се чувства комфортно, когато кара своя автомобил, защото доверието е начина, по който, правим бизнес, развиваме се и печелим доволни клиенти.

Фирмена философия и ценности

За нас бизнеса не е само средство за препитание, а изграждане на мост между нас и хората, с които работим.

Доверие, лоялност и уважение към клиентите

Професионализъм, отговорност и индивидуален подход към потребностите на всеки клиент

 

Промяна и непрекъснато усъвършенстване на предлаганите услуги, както и квалификацията и уменията на екипа.