Акумулатори
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Акумулатори
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. VARTA »
  3. АКУМУЛАТОР VARTA BLUE DYNAMIC 40AH

АКУМУЛАТОР VARTA BLUE DYNAMIC 40AH

АКУМУЛАТОР VARTA BLUE DYNAMIC 40AH VARTA
VARTA
100

Парт номер: 100
Производител: VARTA

"

Цена: BGN 0 лв.

Добавете ревю

1 2 3 4 5

✅ КАКВИ АВТОЧАСТИ ПРЕДЛАГАТЕ И ИМАТ ЛИ ГАРАНЦИЯ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
Autoprofi.bg е онлайн магазин за авточасти в София за нови, оригинални и алтернативни авточасти, моторни масла и акумулатори за всички марки автомобили и камиони. Всички авточасти са от утвърдени доставчици в страната и чужбина и са с включена в цената гаранция между 1 и 2 години за различните категории продукти.

✅ КОЛКО БЪРЗО МОГА ДА ПОРЪЧАМ ПРОДУКТ И КОГА ЩЕ ГО ПОЛУЧА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
Може да направите бърза поръчка /без регистрация/, нужно е само да напишете телефон за контакт под продукта, който разглеждате и да натиснете бутона „Поръчай“. Наличните продукти може да се вземат от магазина в София, в деня на поръчката. За поръчки чрез куриер доставкaта е до 24часа, за стоки от чужбина до 4 дни, а за оригинални авточасти до 10дни. За поръчки над 100лв доставката е безплатна, а за поръчки под 100лв и тегло на пратката до 6кг е 7,30лв. Плащането се извършва на място в брой, чрез куриер с наложен платеж или чрез банков трансфер.

✅ МОГА ЛИ ДА ПОЛУЧА ПОМОЩ ПРИ ИЗБОРА НА АВТОЧАСТИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
Винаги може да разчитате на нас за консултация със служител от отдел продажби за избор на марка и продукт или сервизен специалист за технически детайли при монтаж. Нужно е само да предоставите номер на рамата - VIN, за да проверим точната част за вашият автомобил и нашият екип от професионалисти ще препоръча най-доброто решения за вашия продуктов или технически казус.

✅ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ИЛИ ЗАМЕНИ АВТОЧАСТ ПРИ НЕСЪОТВЕТСТВИЕ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
Да може, ако има несъответствие между поръчаните от вас продукти, в рамките на 14 дни от датата на закупуване, можете да върнете или замените неизползваната стока с касовата бележка, ако е в оригиналната опаковка.
Акумулатора на автомобила пак е паднал и трябва да търсите кабели от някой минувач! За всеки закупен от нас продукт и се сдобивате с напълно безплатна доставка до желания от вас офис на куриер. Сайта Autoprofi има наличности от над 2 милиона резервни качсти и консумативи за коли и камиони на невероятни цени. Без да има значение дали се нуждаете акумулатор за гр.Пловдив, гр.София, гр.Бургас - извършваме доставки в цялата страна. Включително акумулатори от марките Perion, AC Battery, Banner, Bosch, Starline, Exide, Varta и всички мощности като: 47ah, 225ah, 62ah, 45ah, 52ah, 60ah, 105ah, 65ah, 53ah, 35ah, 44ah, 63ah, 180ah, 70ah, 72ah, 50ah и др. Как да изберем акумулатор? Акумулатора трябва обезателно да отговаря на спецификацията на вашата кола. Запознайте се с техническата спецификация от производителя на автомобила. Само по този начин ще знаете със сигурност точно с какъв размер и капацитет трябва новия акумулатор, за да пасне идеално в предвиденото от производителя отделение. Само така ще избегнете неприятни моменти, като наприемер къси кабели на клемите. Магазина за авточасти Autoprofi разполага с огромен асортимент акумулатори. Имате нужда от нов акумулатор за Mercedes-Benz, Lancia, Jeep, Volkswagen, Lexus, Hyundai, Iveco, Chevrolet, Audi, Jaguar, Mazda, Citroen, Isuzu, Chrysler, Toyota, BMW, Kia, Infiniti, Alfa Romeo, Suzuki, Subaru или друга марка. При нас можете да откриете повече от 22 различни вида акумулатори за автомобили.
Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили