Изберете автомобил
Изпрати запитване

Авточасти за Audi A7

НаименованиеГодинаТип

Авточасти за Audi A7 Sportback (4GA, 4GF) 10/2010 до сега хетчбек

Наименование Гориво Мощност Код

Моделът A7 от Audi е един от представителите на високия клас на марката. Елегантността на автомобилите далеч не се изчерпва с луксозния външен вид или комфортен интериорен дизайн. Под капака превозното средство разполага с изключително мощен двигател, като минималната граница е 200 конски сили. В комбинация с Quattro технологията, автомобилите Audi A7 са перфектните превозни средства за всички климатични условия.

 

Големият брой разновидности на Audi А7 означава, че се изисква специално внимание при закупуване на резервни части. Макар двигателите да има сходни двигатели, всички те се различават при своите производствени методи. Поради тази всички те разполагат с различни кодове, които са различни за всички разновидности. За улеснение в избора на авточасти за Audi A7 в менюто по-горе сме включили всички видове двигатели за А7, като срещу всеки от тях са посочени съответните кодове. Всеки би могъл да ги открие в своите талони или в близост до двигателя, под предното стъкло.

 

В нашия каталог е включен широк асортимент от резервни части за Audi A7, свързани с окачването, кормилната и спирачната система, светлините на автомобилите. Към тях могат да се прибавят още всички ремъци, филтри, съединители и редица други. Доказано качеството за резервните части на автомобили, които предлагаме.