Изберете автомобил
Изпрати запитване

Авточасти за Audi Q5

НаименованиеГодинаТип

Авточасти за Audi Q5 (8R) 11/2008 до сега закрит автомобил с висока проходимост

Наименование Гориво Мощност Код

Един от моделите в SUV серията на Audi е модела Q5. Той също се предлага в много характеристики, като всяка една разполага с различни мощности на своя двигател. Макар да не притежава най-големите размери, едно от предимствата на Audi Q5 е пространството в купето. Освен това този модела осигурява значително по-висок комфорт при движение и особено по време на дълъг път. Неслучайно моделът е един от най-продаваните на марката Audi на световния пазар.

 

Поддръжката е от ключово значение за всеки автомобил. Поради тази причина ние се стремим да предлагаме качествени нови резервни части за автомобили. Част от нашия каталог са също резервни авточасти за Audi Q5. В менюто са добавени всички разновидности, за да може всеки да открие точната характеристика на своя автомобил. Ценен съвет преди да бъде закупен даден артикул е да се провери дали той съответства на техническите характеристики на превозното средство. За целта следва да бъдeат избрани точните мощности, вид и код на двигателя, както и годината на производство. В някои случаи е възможно да съществуват два или повече сходни двигатели, но с различни вин кодове.

Каталога ни предлагат широк асортимент от резервни части за Audi Q5, част от които са накладки, мигачи фарове, съединители, маншони, филтри, ремъци и изобилие от други компоненти.