banners_main
Изберете автомобил
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Iveco »
  3. Iveco MASSIF

Авточасти за Iveco MASSIF

НаименованиеГодинаТип

Авточасти за Iveco MASSIF Station Wagon 10/2008 до сега закрит автомобил с висока проходимост

Авточасти за Iveco MASSIF пикап 10/2008 до сега пикап

Авточасти за Iveco MASSIF Single Cab 10/2008 до сега (бордова) платформа/ шаси

Iveco Massif обединява няколко превозни средства от по-тежка категория като: Iveco Massif Station Wagon (закрит автомобил с висока проходимост), Iveco Massif пикап (3.0 HPI и 3.0 HPT), както и Iveco Massif Single Cap ( бордова платформа/шаси). За всеки един от моделите можем да подсигурим необходимите резервни части за нашите клиенти на достъпни цени.

В нашия онлайн магазин са представени различни видове авточасти за различните модели на Iveco Massif - Iveco Massif Station Wagon, Iveco Massif пикап и Iveco Massif Single Cap. Можете да откриете следните категории резервни части в магазина – дискови спирачки, съединител/монтажни части, ангренажен ремък, барабанни спирачки, спирачна система, задействане на съединителя, задвижване на колелата, пистов ремък, трапецовиден ремък, окачване, части за двигател, светлини, ходова част, едрогабаритни части, кормилна система, електрическа система, ауспуси и гърнета, чистачки, филтри, охладителна система, запалителна система, гарнитури, климатична система, горивна система, смазване, отопление и вентилация. Предимствата, които имаме, са изгодните цени, отличното качество и промоциите на определени  авточасти, които предлагаме на нашите клиенти. Обслужването е на високо ниво, разполагаме с квалифициран персонал, който ще ви обслужи, насочи и предложи решение за това коя резервна част е необходима за вашето Iveco. Специалистите са готови да отговорят на всички въпроси, които имате.

Доставката на поръчана от вас стока можете да получите в рамките на 24 часа. Всички авточасти, които предлагаме, са опаковани отлично, за да се избегне повреда при доставка от куриер. Ние разполагаме с нови и оригинални авточасти за Iveco, а към всички закупени артикули прилагаме касова бележка или фактура. При заявка, нашият екип ще се погрижи да ви разясни всички подходящи оферти за вас и вашия автомобил.

Нашият съвет е да не правите компромиси с резервните части за Вaшия автомобил, за да не си създавате излишни проблеми за в бъдеще. Инвестирайте в качеството, за да спестите енергия, време и неприятности, свързани с вашия верен приятел Iveco.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили