Изберете автомобил
Изпрати запитване

Предлагаме следните марки

ASHIKA AUTOMEGA BIRTH BLIC BLUE PRINT COMLINE CORTECO DELPHI FAI AutoParts FEBI BILSTEIN FLENNOR FORTUNE LINE HUTCHINSON JAPANPARTS JP GROUP KAGER KLOKKERHOLM KRAFT AUTOMOTIVE LEMFORDER MALO MAPCO MONROE MOOG NIPPARTS NK OPTIMAL OSSCA PEX RTS RUVILLE SASIC SIDEM SPIDAN STC SWAG TOPRAN TRW VAICO YAMATO
Предлагаме следните марки: ASHIKA, AUTOMEGA, BIRTH, BLIC, BLUE PRINT, COMLINE, CORTECO, DELPHI, FAI AutoParts, FEBI BILSTEIN, FLENNOR, FORTUNE LINE, HUTCHINSON, JAPANPARTS, JP GROUP, KAGER, KLOKKERHOLM, KRAFT AUTOMOTIVE, LEMFORDER, MALO, MAPCO, MONROE, MOOG, NIPPARTS, NK, OPTIMAL, OSSCA, PEX, RTS, RUVILLE, SASIC, SIDEM, SPIDAN, STC, SWAG, TOPRAN, TRW, VAICO, YAMATO

Ако търсите горен носач или долен носач или комплект носачи за окачването /AUDI, MERCEDES/ при нас може да намерите всички производители от различни ценови групи за вашата кола.

Смяната задължително се извършва за 2 броя комплект носачи с накрайници и след това трябва да се направи реглаж на предния мост.

Ходовата част, или окачването, е основа система в автомобилната структура, която допринася за поведението и сигурността на пътя на превозните средства. Нейната задача е да гарантира висока стабилност по време на движение и да повиши комфорта за пътниците. За целта окачването включва редица компоненти, част от които са носачите.  Тяхната роля е да свързват шасито с колелата и изпълняват две основни функции – поддържаща и направляваща.  На първо място те служат за подпори, които разпределят равномерно  тежестта на превозното средство върху колелата. Също така имат направляваща функция, тъй като предават силите от колата към шасито, породени от процеса на спиране или ускоряване. Благодарение на тях също се дава възможност за движение на колелата нагоре или надолу при преминаване през неравни участъци. Обикновено едно колело е захванато от два носача – горен и долен. Основно носачите се състоят от няколко елемента – шарнири и гумено-метални или напълно гумени втулки. За да могат да функционират, те се нуждаят от още редица компоненти. Поради тази причина днес се предлагат готови комплекти за предния мост – носачи, биалетки, накрайници за кормилна щанга и т.н. Появата на повреди в носачите, може да бъде следствие от честата експлоатация на автомобила, пътищата, през които се преминава ежедневно, и дори от начина на шофиране. Понякога тя може да възникне в само един от носачите. В тези случаи, важно е да се знае, че е препоръчително да се закупи цял комплект и да се сменят и двата, за да се избегнат бъдещи неприятности. В каталога на Autoprofi.bg лесно можете да се сдобиете с подходящи комплекти от носачи и други видове резервни части за вашия автомобил. Единственото условие е да въведете в менюто точните характеристики на превозното средство – марка, точен модел, технически спецификации, година на производство и т.н. За по-голяма точност можете също да съгласувате номера на рамата или това е т.нар ВИН номер.