Авточасти
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Авточасти
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Централно заключване

Централно заключване

ТОП ПРОДУКТИ

Кат. No: F 009 D02 808
520544prod BOSCH
Цена: 418.56 лв.
Кат. No: 2317009
720898prod
отпред отдясно, отпред отляво, отзад дясно, отзад ляво
METZGER
Цена: 78.50 лв.

➤➤ Централно заключване от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Доставка: безплатна над 100 лв.
☎ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Бърза доставка: до 24 часа
⏩ Връщане: до 14 дни
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

Централното заключване е едно от многото удобства, които автомобилите носят на своите собственици. Неговата задача е гарантира защита на купето на превозното средство, тъй като заключва всички врати едновременно. Освен това, системата гарантира по-бързо и по-лесно заключване, като се използва единствено ключалката на вратата на шофьорското място. При някои модели автомобили това може да се случи дистанционно, с помощта на радио сигнали. За целта се използва специално устройство, излъчващо сигналите и вграден модул, който ги приема. Заключване може да бъде също полезно дори по време на движение, тъй като позволява заключване за задните врати, в случай, че в колата се возят малки деца.

Ползите от централно заключване са немалко на брой. Най-важната от всички е повишаване на сигурността за самия автомобил и пътниците. За да може да функционира, системата разполага с централен модул, който препраща сигнал към останалите четири контролни устройства. Стандартната система разполага със метален прът, който е прикрепен към заключващия механизъм на вратата. При активиране на модула (задвижващото устройство) се създава напрежение, чрез което се отварят челюстите, захващащи лоста. Компютърното централно заключване се извършва с устройство, което позволява заключване на автомобила от разстояние. То излъчва радио сигнали, които се приемат от главния модул, разположен в автомобила. В повечето случаи този тип заключване, контролира също и алармената система. В зависимост от желанията на клиентите, системите могат да извършват още дистанционно стартиране на двигателя, смъкване на стъклата и т.н.

Основното задължение на централното заключване е да гарантира високо ниво на защита на автомобилите. Усъвършенстването на системата през годините, носи също редица удобства и възможност за по-лесно и бързо заключване на четирите врати.

В Autoprofi.bg можете да намерите всички компоненти на системата за централно заключване, достъпни на конкурентни цени. Предлаганите резервни части за автомобили са чисто нови и съответстват на изискванията на всички марки и модели превозни средства.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили