Авточасти
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Авточасти
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Хидравличен филтър

Хидравличен филтър за всички марки автомобили

Хидравличен филтър - Търсене по марка производител

➤➤ Хидравличен филтър от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Доставка: безплатна над 100 лв.
☎ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Бърза доставка: до 24 часа
⏩ Връщане: до 14 дни
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

Наличието на много и различни видове течности в автомобилите, поражда нуждата от филтри, които да гарантират тяхната чистота. По този начин се запазват техните свойства и спомагат за ефективното функциониране на автомобила. Хидравликата е жизнено важен елемент от структурата на съвременните автомобили. За да може да функционира безпроблемно, тя също се нуждае от масло, които служи за смазване на компонентите. Това означава, че е необходим филтър, който да гарантира отличното му състояние.

Хидравличните филтри на практика представляват маслени филтри, които спомагат за функциониране на кормилната и спирачната система. Тяхната роля е да запазят свойствата на хидравличното масло, като блокират попадането на едри и дребни замърсители в него. Филтрите играят ключова роля за безопасността по време на движение, тъй като от тях пряко зависи ефективността на кормилната и спирачна уредба на превозните средства. 

Подобно на всички други филтри, съществуват различни видове филтри, служещи за смазване на хидравличната система. Това отново се дължи на факта, че всеки модел или марка автомобили се произвежда с различни авточасти. Поради тази причина се наблюдава разлика в размерите и характеристиките на хидравличните филтри. Но независимо от своя тип, филтрите имат препоръчителен период на ползване, след който трябва да бъдат сменяни.

Поддръжката на автомобилите е ключов фактор за тяхната безпроблемна работа и безопасността, която носят, по време на движение. В случай, че се нуждаете от конкретни резервни авточасти или хидравличен филтър за вашия автомобил, в Autoprofi.bg можете да откриете изобилие от компоненти и автомобилни течности. Предлаганите от нас хидравлични филтри са с доказан произход и са част от продуктовата линия на известните производители – MAPCO, MANN-FILTER, BOSCH, MAHLE-ORIGINAL и редица други.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили