Авточасти
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Авточасти
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Комутатор

⭐ Комутатор ⭐ ✔️ ТОП Цени ❗️ ➡️ AutoProfi.BG

Комутатор - Търсене по марка производител

ТОП ПРОДУКТИ

Кат. No: CE01840-12B1
125228prod DELPHI
Цена: 205.60 лв.
Кат. No: CE01841-12B1
125229prod DELPHI
Цена: 219.39 лв.
Кат. No: GN10180-12B1
129055prod DELPHI
Цена: 91.93 лв.

➤➤ Комутатор от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Доставка: безплатна над 100 лв.
☎ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Бърза доставка: до 24 часа
⏩ Връщане: до 14 дни
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

За да могат бензиновите двигатели да работят, всички се нуждаят от искра, която да предизвика горене на горивната смес. Това става с редица устройства, които изграждат запалителната система. Всичко започва с акумулатора, който предава заряд. Сам по себе си той не е достатъчен, поради което автомобилите разполагат с бобина. Нейната роля е да повиши напрежението многократно и да го препрати към дистрибутора и свещите.

Но съществуват по-съвременни запалителни системи, които разполагат с запалителен модул, познат още като комутатор. Може да са каже, че той е „мозъка” на системата, тъй като напълно я управлява. Той служи за синхронизация и регулиране на електрическия заряд и неговата интензивност при запалването на двигателя. Това се случва автоматично, като за целта приема електрически сигнали и по този начин включва или изключва бобината (намотките). Предимството на комутатора е, че увеличава ефективността на запалителната система, тъй като не подлежи на механично износване. Освен това електронния модул гарантира оптимизиран разход на гориво, както и оказва силно влияние за отделянето на изгорелите газове. Така на практика се повишава икономичността на автомобила, както и по-ниско замърсяване на околната среда.

Запалителния модул е основен компонент от запалителната система на съвременните автомобили. От него зависи движението на електрическия заряд от акумулатора към автомобилните свещи. Една евентуална повреда би довело до неработеща запалителна система и невъзможност за стартиране на двигателя. При установяване на такава е необходимо да се потърси помощ от професионалист, който да установи неизправността и от когото да се закупи качествен запалителен модул.

Autoprofi.bg е онлайн магазин за авточасти, в който можете да намерите точния модел комутатор за вашето превозно средство. Всички резервни части в каталога ни са с доказано качество и са чисто нови. За да намерите лесно, желания от вас модул, сме групирали частите според марката, модела и техническите характеристики на автомобилите.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили