Крушка фар
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Крушка фар
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Крушка за фар

Крушки за фарове ➡️ за всички марки и модели ⭐ автомобили

Крушка за фар - Търсене по марка производител

➤➤ Крушки за фарове от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Крушки за фарове: гарантирано най-добрата цена
⏩ Ксенонови крушки за фарове: безплатна доставка над 100 лв.
☎️ Качествени марки крушки: OSRAM, PHILIPS, BOSCH
⏩ LED крушки за фарове: Бърза доставка до 24 часа
⏩ Халогенни крушки за фарове: за всички марки автомобили
⏩ Гаранция: 6 месеца
☎️ Поръчка на крушки за фарове: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

☑️ КРУШКИ ЗА ФАРОВЕ И ЗАЩО КСЕНОНОВИТЕ СВЕТЛИНИ СА ТОЛКОВА ВАЖНИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
Добрата видимост по време на шофиране е от важно значение за сигурността на пътниците по време на движение. Пътуването вечер би могло да бъде тежко и изморително, а наличието на слабо осветяващи крушки за фарове би могло допълнително да затрудни шофирането. За това днес широко разпространени са ксеноновите светлини. На практика те се състоят от два основни компонента – газоразрядни крушки и баласт. Газоразрядните крушки произвеждат светлини потоци чрез йонизиране на газове (ксенон и други инертни газове), които са затворени в капсула между два електрода. Другия компонент е баластът. Той представлява електронен модул, който служи за генериране на необходимото електричество и за подаването му в крушките. При запалване на системата, баластът подава напрежение от 23 000 волта, а в последствие поддържа работно такова от 85 волта.

Макар да осветяват пътя значително по-добре от останалите крушки, това не означава, че се отличаавт с по-висока конусмация на енергия. Дори обратното - ксеноновите светлини изискват по-ниска консумация и се отличават със значително по-дълъг живот на своите крушки. Не е необходимо да закупите автомобил с вградени ксеноновите светлини, за да се насладите на удобството, което те носят. Днес те са широко разпространени и могат да се поставят на всички видове превозни средства, включително и мотоциклети.

☑️ ВИДОВЕ КРУШКИ ЗА ФАРОВЕ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
Условно можем да разделим крушките за фарове на автомобилите на три категории:

Халогенни крушки - Това са най-старите като технология крушки и съответно най-разпостранените. Отличават се с ниска цена и къс срок на експлоатация.

 Ксенонови крушки -  Това са съвременните крушки на повечето нови автомобили и са с революционно значение, заради ярката светлина и удобството при шофиране, а също така се сменят много рядко, може да издържат 5г и повече, за което е оправдано да се плати и цена между 80-120лв в зависимост от модела и марката на крушката. 

LED крушки - LED крушките са най-новата технология, като основното им предимство е, че са универсални и не натоварват електрическата система на колата, може да се използват навсякъде в колата, интериора, къси, дълги, за мъгла и т.н.но засега не могат да изместят ксеновите крушки, които си остават най-доброто решение за сега.

Минус на LED крушките е зимата като вали сняг се трупа на фара в движение.

☑️ КЪДЕ МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ КАЧЕСТВЕНИ КСЕНОНОВИ КРУШКИ ЗА ФАРОВЕ НА КОЛА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
В нашия каталог можете да откриете ксенонови светлини, които са достъпни на конкурентни цени. Богатият асортимент включва ксенонови крушки, които осигуряват различна цветова гама на излъчващата светлина (измерва се в Келвини) – жълто (3000К), топло бяло (4300К), неутрално бяло (5000К), студено бяло (6000К), синкаво бяло (8000К), синьо (10000К) и синьо-виолетово (12000К). В допълнение на това даваме възможност за закупуване на би-ксенон, което означава, че крушките могат да се използват едновременно за късите и дългите светлини.

Независимо от избраната цветова гама или разновидност, ксенонови светлини на Autoprofi.bg са с доказано качество и се предлагат с включена в цената гаранция.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили