Авточасти
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Авточасти
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Обтяжна ролка

Обтяжна ролка

Обтяжна ролка - Търсене по марка производител

ТОП ПРОДУКТИ

➤➤ Обтяжна ролка от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Доставка: безплатна над 100 лв.
☎ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Бърза доставка: до 24 часа
⏩ Връщане: до 14 дни
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

Всеки един съвременен автомобил се нуждае от ремъци, които да осигурят нужната синхронизация в различните системи. Един от всички видове са ангренажните ремъци. Тяхната роля е да синхронизира коляновия и разпределителен вал, и да гарантира правилното отваряне и затваряне на клапаните, както и движението двигателните бутала. За да може да се осъществи всичко това, ремъците се нуждаят от обтяжни ролки. На практика те са тези елементи, които ръководят движението на ремъците. Освен това, задачата на ролките е да осигурят нужното обтягане на ремъците, с цел постигане на тяхната оптимална и безшумна работа.

Най-общо казано, ролките се състоят от четири части – основа, въртяща част, пружина и натягащо рамо. Основата е частта, върху която са закрепени всички останали елементи. Въртящата част на практика осъществява самото движение на прикрепените ремъци. Ролята на натягащото рамо и пружината е да осигурят нужното обтягане на ремъка и съответно да го поддържат постоянно. Това е от значение, тъй като липсата на нужното напрежение би могло да доведе до откачване на ремъка и сериозни проблеми за двигателя. Поради тази причина не е препоръчително самостоятелно обтягане на ремъците. Това може да доведе до прекалено или недостатъчно натягане, като и двата варианта са предпоставка за повреда. За това, по-доброто решение е да се доверите на професионалист, който ще бъде способен да извърши безпроблемно смяната.

Редовната смяна на обтяжните ролки за ангренажните ремъци е от също толкова важно значение за двигателната система, колкото това на самите ремъци. Важно е да се знае, че всички ролки трябва да бъдат сменяни заедно с ремъците, тъй като те функционират в синхрон.

В Autoprofi.bg можете да намерите надеждни авточасти и обтяжни ролки и ремъци, които са подходящи за вашето превозно средство. Всички резервни части за автомобили са нови и се предлагат с включена в цената гаранция.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили