Реле подгревни свещи - евтини
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Реле подгревни свещи - евтини
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Реле подгревни свещи

Реле за подгревни свещи ➡️ за всички марки ⭐ автомобили ➡️

Реле подгревни свещи - Търсене по марка производител

ТОП ПРОДУКТИ

Реле подгревни свещи - евтини

➤➤ Реле за подгревни свещи от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Реле подгревни свещи: гарантирано най-добрата цена
⏩ Реле за подгревни свещи: безплатна доставка над 100 лв.
☎️ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Модул за погревни свещи: бърза доставка до 24 часа
⏩ Качествени марки релета: BERU, BOSCH, VALEO, DELPHI
⏩ Реле подгревни свещи: Гаранция от 1 до 2 години
☎️ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

☑️ КАК РАБОТИ РЕЛЕTO ЗА ПОДГРЕВНИТЕ СВЕЩИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
Дизеловите автомобили разполагат с различна запалителна система от бензиновите. Както е известно, процесът на стартиране на двигателя не се извършва чрез искра, която да възпламени горивната смес. Вместо това, горенето се предизвиква чрез силно сгъстяване на горивото и навлизащия въздух или, казано по-накратко, чрез компресия. Чрез повишаването на налягането в тесните пространства на цилиндрите се увеличава и температурата на горивната смес и се предизвиква горене. Но достигането на нужната температура е трудно за осъществяване, при напълно студен двигател. За тази цел двигателите са оборудвани със подгревни свещи и реле към тях. Тяхната роля е да доставят допълнително количество топлина в цилиндрите, за да може да се запали двигателя. Релето за подгревни свещи е устройство, което работи като ключ за запалителната и горивна система. Неговата роля се състои в това да включва и изключва подаването на напрежение към свещите. Чрез тази синхронизация се осигурява точното количество топлина в цилиндрите на двигателя. Работата на релето за подгревни срещи се състои от три фази – предварително нагряване, време на готовност и последващо нагряване. Предварителното нагряване се извършва при угасен двигател. С помощта на индикатор на таблото, шофьорите се осведомяват за осъществяващия се процес. Моментът на включване на предварителното нагряване може да бъде различен и зависи напълно от вида на двигателя, вида на свещите, както и на външната температура. След изгасване на индикатора за предварително нагряване започва и втората фаза – време на готовност. Тогава свещите продължават да функционират няколко секунди след изключването му и шофьорите трябва да стартират двигателя в този времеви период. От своя страна, третият етап е характерен за по-новите модели превозни средства. При него свещите продължават да работят, дори при работещ двигател. За това се използват специални свещи.

☑️ КОИ МАРКИ РЕЛЕ ЗА ПОДГРЕВНИ СВЕЩИ БИХТЕ НИ ПРЕПОРЪЧАЛИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
Най-добрата и надеждна марка реле за подгревни свещи е BERU, освен нея други марки, които имат качествени релета са: VALEO, VEMO, FEBI, HITACHI.

☑️ КЪДЕ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ  РЕЛЕ ЗА ПОДГРЕВНИТЕ СВЕЩИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
За разлика от останалите авточасти, релето за подгревни свещи може да функционира доживот. Въпреки това, някои фактори могат да доведат до дефект на устройството. Затова в каталога ни сме включили богата гама резервни части за автомобили, включително и релета за подгревни свещи. Всеки един модел, който предлагаме, е чисто нов, с гаранция и от най-високо качество.
Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили