Авточасти
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Авточасти
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Хебел

ТОП ПРОДУКТИ

Кат. No: 10621 02
1483814prod
предна ос
LEMFORDER
Цена: 23.66 лв.
Кат. No: 11602 03
1485302prod
предна ос
LEMFORDER
Цена: 22.92 лв.
Кат. No: L24006
1554975prod MONROE
Цена: 24.14 лв.
Кат. No: J4801046
1664101prod
предна ос
HERTH+BUSS JAKOPARTS
Цена: 45.09 лв.

➤➤ Хебел, контролен лост от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Доставка: безплатна над 100 лв.
☎ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Бърза доставка: до 24 часа
⏩ Връщане: до 14 дни
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

Контролният лост, или т. нар. хебел,  е един от много важни компоненти на кормилната уредба. Той е част от автомобилите, разполагащи с кормилна кутия и служи за задвижване на колелата в желаната посока. Хебелът е свързан за контролната кутия, която включва лагери и мехнизми. Той също се свързва към самата рейка с помощта на лост. Ролята на този лост е да предава движението на волана и хебела към колелата, благодарение на което автомобили могат да завиват. В системата се включват още редица елементи като лагери и механизми, чрез които се извършва самото движение в системата.

Кормилната система, включваща кормилна кутия и хебел, е по-сложна, в сравнение с  тази с рейка и пиньон. Тя е по-старият тип и може да бъде открита в повечето тежкотоварни превозни средства и друг вид машини. Наличието на повече движещи се елементи в този тип система, означава, че има по-голям риск от поява на неизправности. Признаците за повреда могат да са същите като на всички останали компоненти в системата – нежелано движение на превозното средство наляво или надясно, силно недозавиване или невъзможност за завиване. Поради тази причина би било трудно за всеки шофьор да разпознае къде точно в системата е проблема. Желателно е консултиране с професионалист, но преди да се стигне до момента на пълно блокиране на кормилната уредба. Установяването на различно поведение на автомобила е предпоставка за посещение на специалист, който да извърши обстоен преглед на цялостната кормилна уредба.

Хебелът е един от важните елементи на кормилната система, включваща кормилна кутия. Една евентуална негова повреда би повлияла на цялостна уредба и значително ще намали безопасността за пътниците по време на движение. В каталога на Autoprofi.bg можете да намерите надеждни резервни части и хебели на достъпни цени. Предлаганите от нас авточасти са чисто нови и са съвместими с характеристиките на всички марки превозни средства и специфичните им модели.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили