КОМПРЕСОР КЛИМАТИК
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта КОМПРЕСОР КЛИМАТИК
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Компресор за климатик

⭐ Компресори ⭐ ✔️ ТОП Цени ❗️ ➡️ AutoProfi.BG

Компресор за климатик - Търсене по марка производител

ТОП ПРОДУКТИ

Кат. No: DCP02010
1819347prod DENSO
Цена: 739.33 лв.
Кат. No: DCP02038
1819375prod DENSO
Цена: 708.75 лв.
Кат. No: TSP0155966
1951539prod DELPHI
Цена: 536.45 лв.

КОМПРЕСОР КЛИМАТИК

➤➤ Компресор за климатик от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Компресор за климатик: гарантирано най-добрата цена
⏩ Компресор за климатик на кола: безплатна доставка над 100 лв.
☎️ Смяна на компресор за климатик: консултация със сервизен специалист
⭐ Компресор и радиатор за климатик на кола: за всички марки автомобили
⏩ Авто компресори за климатик: бърза доставка до 24 часа
⭐ Качествени марки компресори: DENSO, Nisens, Valeo, NRF
⏩ Нов компресор за климатик: Гаранция  2 години
☎️ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

☑️ КАКВО Е КОМПРЕСОР ЗА КЛИМАТИК НА КОЛА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Компресор за климатик на кола
Компресорите са основен компонент от климатиците, служещи за охлаждането на купето на автомобилите. Може да се каже,че те са сърцето на всяка климатична система на превозните средства. Тяхната роля е от жизнено важно значение, тъй като служат за придвижване на охлаждащата течност. Процесът на охлаждане започва именно с компресора, който препраща фреона към кондензатора под формата на газ с  много висока температура. За да се затвори цикъла, той също приема фреона обратно под формата на газ под ниско налягане, преди да го изпрати отново към кондензатора с високо налягане. Най-често компресорите се състоят от опростен механизъм. Всички те разполагат с помпа, състояща се от мотор. Той се върти с изключително висока скорост, което води до повишаване на налягането на газообразното вещество. Помпите включват още резервоар, където фреона се задържа, докато достигне необходимото налягане. Веднъж достигнато, веществото се препраща към кондензатора, където преминава в течно състояние. В последствие фреона достига до радиатора и така преминава през изпарителя, за да се озове в купето под газообразна форма. За да може да работят безупречно, компресорите се нуждаят от смазване. Това означава, че  заедно с фреона се извършва също и циркулация на масло, което ги предпазва от механични неизправности.

☑️ СМЯНА НА КОМПРЕСОР ЗА КЛИМАТИК И ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СМЕНЯ ДЕХИДРАТОРА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Компресор за климатик Denso
Абсолютно задължително е при смяната на компресора за климатика да се смени и дехидратора, който се явява консуматив, а при автомобили, където дехидратора е в комплект с радиатора на климатика се заменят и двата компонента. Това е и задълължително условие от доставчика и при евентуална рекламация се изисква документ за закупен дехидратор при смяната на компресора за климатика. Друго важно изискване е да се провери/източи маслото на новия компресор и след като се установи точното количество да се добави или намали, защото когато маслото е повече или по-малко от допустимата норма, също е предпоставка за повреда на новия компресор. Преди да се пусне в експлоатация новия компресор се прави и промиване на цялата система и изчистване на евентуално останали стружки. Нашата препоръка, е когато закупите нов компресор за климатик на автомобила си да се обърнете към специализиран сервиз за климатични системи, а не в местен гараж за смяна на моторно масло, защото това може да ви струва много скъпо и когато не са спазени гореописаните условия, може да отпадне гаранцията при евентуална повреда.

☑️ ЗАЩО Е ВАЖНА ПРОФИЛАКТИКАТА НА КОМПРЕСОРА ЗА КЛИМАТИКА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Компресор за климатик цена
Изправността на климатичните системи на автомобилите до голяма степен зависи от редовната профилактика. Желателно е поне веднъж годишно да се извършва обстоен преглед на всеки компонент, включително и компресора. Съществуват редица знаци за нередности в системата, Например, появата на неприятни миризми и странни шумове в купето подсказва за нужда от смяна на филтъра; слабото охлаждане изисква смяна или зареждане на системата с фреон и т.н.

☑️ КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ КОМПРЕСОР ЗА КЛИМАТИК ЗА КОЛА НА ИЗГОДНА ЦЕНА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60
В каталога на autoprofi.bg, можете да откриете резервни части за автомобилите и техните климатични системи. Богатият ни асортимент предлага чисто нови компресори и авточасти за автомобилни климатици, които са достъпни на конкуренти цени.
Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили