Радиатор климатик
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Радиатор климатик
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Радиатор климатик

⭐ Радиатор климатик ⭐ ✔️ ТОП Цени ❗️ ➡️ AutoProfi.BG

Радиатор климатик - Търсене по марка производител

ТОП ПРОДУКТИ

РАДИАТОР КЛИМАТИК

➤➤ Радиатор климатик от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Радиатор за климатик: гарантирано най-добрата цена
⏩ Радиатор и компресор за климатик: безплатна доставка над 100 лв.
☎️ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Радиатор за климатик с дехидратор: бърза доставка до 24 часа
⭐ Радиатор за климатик на кола: за всички марки автомобили
⭐ Качествени марки радиатори: DENSO, Nisens, Valeo, NRF
⏩ Нов радиатор за климатик: гаранция 2 години
☎️ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

☑️ КАК РАБОТЯТ РАДИАТОРИТЕ ЗА КЛИМАТИЦИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Радиатор климатик
Климатиците са революционно откритие, което носи редица удобства не само за дома, но и за превозните средства. Макар да се усеща обратното, устройствата не произвеждат студен въздух. Тяхната роля е да извлекат горещината и влагата от купетата на автомобилите и по този начин да намалят температурата на въздуха. Основните принципи са добре познати на всеки физик, наясно с термодинамиката: изпарение, кондензация, компресия и разширение. Всяка една система се нуждае от хладилен агент. За целта се използва фреон, поради свойството му да променя своето агрегатно състояние при стайна температура – от газ в течност и обратно. При превръщане на газ се приема външна енергия, а при течност се отдава. Фреона се движи в системата с помощта на компресор, който го изпраща към кондензатора под формата на газ с висока температура. Така той се охлажда и се втечнява. В последствие минава през изсушител, който премахва влагата от течността. Така течният фреон достига радиатора, където с помощта на изпарителя влиза в купето под формата на газ. Този процес се повтаря многократно, за да може да се постигне желаната температура в купето. В някои случаи е възможно да съществуват минимални разлики в устройството на климатичните системи, като това зависи изцяло от вида на автомобилните марки.

☑️ КАК ДА ТЪРСИМ РАДИАТОР ЗА КЛИМАТИК❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Климатичен радиатор
Много наши клиенти след като демонтират стария си кондензер го измерват и след това търсят новия си радиатор по размерите, които са взели. Бихме казали, че това е излишен труд и е нужно само да се предостави само номера на рамата VIN, за да открием точния модел за съответния автомобил. Съществуват значителни разлики при различните марки производители относно размерите, които те предоставят за техническите каталози за един и същ автомобил с един и същ OEM номер, което се дължи на различния критерии за измерване на питата на радиатора.

☑️ КОИ МАРКИ РАДИАТОРИ ЗА КЛИМАТИЦИ/КОНДЕНЗАТОРИ ПРЕПОРЪЧВАТЕ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Радиатор климатик цена

С годините марките, които се утвърдиха като най-надеждни и напълно oпрадваха очакванията на клиентите са: HELLA/вече закупена от MAHLE/, NISSENS, DENSO, VALEO, NRF.

С много добри отзиви от пазара е и бюджетната полска марка TERMOTEC, която е с едно от най-ниските нива на рекламации, въпреки големия брой продажби.

☑️ КЛИМАТИЧЕН РАДИАТОР -  КАК ДА ПРАВИМ ПРОФИЛАКТИКА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60

Наличието на чист и свеж въздух е не само удобство по време на път, но и пряко влияе на здравето на човек. За това е необходимо редовна профилактика, чрез която да се установят възникнали проблеми. Най-общо казано тя включва почистване на системата от мръсотии и прах, които могат да са източник на редица алергии. Освен това профилактиката включва зареждане на фреон в системата. В случаите на по-сериозни повреди ще са необходими по-сериозни ремонтни дейности. За това ние от Autoprofi.bg предлагаме на своите клиенти широка гама от резервни части за автомобили, включително радиатори за климатик. Всички наши авточасти са чисто нови и са налични на достъпни цени.

Радиатор за климатик за кола 

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили