Авточасти
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Авточасти
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Ремонтен комплект

Ремонтни комплекти

ТОП ПРОДУКТИ

Кат. No: 116 031 0013/S
2406456prod
на предната ос отляво, на предната ос отдясно
MEYLE
Цена: 59.50 лв.
Кат. No: HYBJB-ACC
4701004prod
от двете страни на предната ос
FEBEST
Цена: 8.90 лв.
Кат. No: MTRB-RVR
4727460prod
от двете страни на предната ос
FEBEST
Цена: 7.80 лв.

➤➤ Ремонтен комплект от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Доставка: безплатна над 100 лв.
☎ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Бърза доставка: до 24 часа
⏩ Връщане: до 14 дни
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

Ремонтът на автомобила не винаги включва смяна на само един елемент. Всяка една система включва редица сегменти, които трябва да са в отлично състояние, за да функционират безпогрешно. Повредата на само един от тях несъмнено ще окаже влияние и върху останалите. Ето защо в тези случаи е необходимо да се сменят всички свързани компоненти. Поради тази причина днес се предлагат ремонтни комплекти, които включват всички нужни резервни чати за предвидения ремонт. Към тях се включват също комплекти за кормилна система.

Ремонтните комплекти за кормилна уредба представляват сбор от компоненти, които имат поддържаща роля в системата. Те се различават един от друг, тъй като могат да включват различни комбинации от сегменти. Това напълно зависи от авточастта, която е обект на ремонт или поддръжка. Например, ремонтните комплекти за кормилна рейка включват втулки, маншони, гумени уплътнения и сегменти и т.н. Комплектите могат да се състоят от уплътнения за кормилна кутия, кормилното управление или на цилиндъра за хидравлична течност. Списъкът с елементи е дълъг, което се дължи на факта, че кормилната система включва редица важни части, които функционират с помощта на поддържащи сегменти. В някои случаи те могат да включват също болтове, гайки или шайби, като това отново зависи коя част точно е обект на поправка.

Кормилната система е една от най-важните в автомобилите, тъй като е пряко отговорна за безопасността по време на движение. Наличието на повреда, в който и да е елемент, трябва да бъде отстранена незабавно. Освен смяна на основната авточаст, поправката включва подмяна на някои консумативи. За тази цел са предназначени ремонтните комплекти.

В нашия каталог сме включили комплекти за всички системи на превозните средства. Предлаганите от нас резервни части за автомобили са чисто нови и с включена в цената гаранция. Всички авточасти са групирани според марката и техническите характеристики на превозните средства.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили