banners_main

Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Шарнир
Предлагаме следните марки: ASHIKA, AUTOMEGA, BIRTH, BLUE PRINT, DELPHI, FAI AutoParts, FEBI BILSTEIN, FLENNOR, FORTUNE LINE, JAPANPARTS, JP GROUP, KAGER, KRAFT AUTOMOTIVE, LEMFORDER, MAPCO, MEYLE, MONROE, MOOG, NIPPARTS, NK, OPTIMAL, PEX, RTS, RUVILLE, SASIC, SIDEM, SKF, SPIDAN, STC, SWAG, TOPRAN, TRW, VAICO, YAMATO

   Окачването е основна система в автомобилите, която допринася за повишаване на насладата от шофиране и удобството по време на път. Неговата функция е да неутрализира вредните вибрации, в следствие от триенето между гумите и пътната настилка. Освен това, благодарение на него автомобилите са способни да преминават през неравни участъци,чрез движение на колелетата нагоре или надолу. За да се осигури този баланс, окачването се състои от много на брой елементи, всеки с важна роля в сложната система. Шарнирите са едни от тях. Най-общо казано, те служат  за връзка между окачването и шенкела на колелото, което означава, че благодарение на тях автомобилите са способни да завиват. Също така, чрез тях се осигурява независимо движение на частите на окачването, спрямо движението на колелото. Така се осигурява меко возене и се увеличава комфорта за пътниците.

   Както всеки друг компонент на окачването, шарнирите също са подложени на огромни натоварвания по време на движение на превозното средство. Това означава, че те са обект на износване, което може да бъде породено от пътните условия, метеорологичните условия, превоза на огромни количества товар и т.н. Поради тази причина тяхното състояние трябва да бъде следено и при установяване на неизправност трябва да бъдат сменени с нови.  Освен комфорта, това ще повиши и сигурността на автомобила по време на движение. Един от симптомите за износени шарнира е шум, наподобяващ потропвания. Пренебрегването им е предпоставка за поява на по-сериозно проблеми като откачане на болтовете. Така се намалява значително безопасността на превозното средство на път и се увеличава риска от поява на сериозни повреди.

   Сигурността на пътя е от най-голямо значение. Поради тази причина ние от Autoprofi.bg предлагаме на вашето внимание чисто нови резервни части за автомобили, включително шарнири. В каталогът ни можете да намерите авточасти, които са съвместими с различните марки и модели автомобили, достъпни на конкуренти цени.

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили