Спирачен апарат
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Спирачен апарат
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Спирачен апарат

Спирачни апарати ➡️ Качествени ➡️ ТОП Цени ⭐ Бърза доставка

Спирачен апарат - Търсене по марка производител

ТОП ПРОДУКТИ

Кат. No: FCL695004
614401prod FERODO
Цена: 317.40 лв.
Кат. No: 0 986 135 000
1329613prod BOSCH
Цена: 251.65 лв.
Кат. No: BHT281E
2493234prod TRW
Цена: 660.62 лв.
Кат. No: 77.1434
4064448prod
на задната ос отляво
LAUBER
Цена: 138.68 лв.

Спирачни апарати

СПИРАЧНИ АПАРАТИ от AutoProfi.BG

⭐ Спирачен апарат: гарантирано най-добрата цена
⏩ Спирачен апарат: безплатна доставка над 100 лв.
☎️ Kонсултация: със сервизен специалист
⭐ Предни и задни спирачни апарати: за всички марки автомобили
⭐ Качествени марки спирачни апарати: TRW, BREMBO, ATE
⏩ Бърза доставка: до 24 часа
⭐ Спирачни апарати: нови и рециклирани
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
⭐ Супорт спирачен апарат: Водачи спирачни апарати
☎️ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

☑️ КАКВА Е РОЛЯТА НА СПИРАЧНИТЕ АПАРАТИ ЗА СПИРАЧНАТА СИСТЕМА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Спирачен апарат за кола
Основна част за изправното състояние на автомобила е състоянието на спирачната система. С най-голяма важност е сигурността на пътя, а тя зависи от състоянието на автомобилната спирачна система. Дисковите спирачки са важна съставна част на спирачния апарат, те са един от основните компоненти в спирачната уредба за вашия автомобил. Почти всички автомобили са с дискови спирачки на предните колела. Те са с прикрепящ се елемент към дисковите накладки, при който се освобождава натиска от педала на спирачката към накладките, несъмнено това е механизмът, който понася най-голямо натоварване. Спирачните накладки са също една от съществено важните части в спирачната уредба. Едновременно със спирачните дискове, накладките позволяват редуциране на скоростта на движение на автомобила и водят до напълно намаляването (спирането) му на пътното платно. Върху трайността им има редица фактори, които оказват влияние за тяхното износване (качество на накладките/дисковете, начин на експлоатация на превозното средство, начин на шофиране. Правилно поставяне (монтиране), както и добре подбраните накладки, трябва да се изхабяват равномерно само върху триещия се слой.

☑️ НОВИ ИЛИ РЕЦИКЛИРАНИ СПИРАЧНИ АПАРАТИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Спирачни апарати нови
Спирачните апарати биват два вида - нови и заводски рециклирани, като при втория вид е важно да знаете, че се заплаща допълнително депозит или се връщат старите апаратни механизми. По-изгодният вариант за потребителя разбира се е рециклирания, който е сравнително по-евтин. Но преди да изберете този тип, трябва да сте сигурни, че може да бъдат рециклирани. Преди да бъдат сменени спирачните апарати, трябва да се уверите, че супортите и спирачните маркучи са в изправност, ако бъдат забелязани пукнатини и спуквания, съответно те ще трябва да бъдат подменени.

Също така е важно да знаете, че спирачните апарати, може да бъдат ремонтирани частично, като бъдат подменяни отделни техни компоненти (бутало, водачи, гумени уплътнения и други), като това е част от ремонтния комплект за спирачните апарати (преден и заден ремонтен комплект). Спирачният механизъм е изложен на постоянни външни атмосферни условия, което води до повреждането му. Една от многократните причини за повреда в механизма е блокиране, получава се при погрешна (неправилна) работа на съответното колело, което води до ниска спирачна активност на автомобила. Характерна повреда е и износването (скъсването, протичането) на спирачните маркучи. Този тип повреда оставя автомобила, както без спирачна течност, така и без спирачна система по време на движение. При този тип повреда може да се стигне до сериозна повреда на автомобила.

☑️ КЪДЕ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ СПИРАЧНИ АПАРАТИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Супорт спирачен апарат
Дисковете трябват да бъдат подменяни с чисто нови, за това не бива да правите компромис с тяхното качество. В Autoprofi.bg ще намерите широка гама резервни части за вашия автомобил. Ние от Autoprofi.bg предлагаме висок клас авточасти, като заставаме зад тяхното качество. При нас може да намерите голям асортимент от спирачни механизми за всяка марка автомобил и модел. Autoprofi.bg работи с едни от най-качествените и доказали се на пазара производители на авточасти. Разгледайте нашата онлайн платформа с авточасти, в случай че имате въпрос към нас, може да направите запитване, чрез нашия сайт или да ни потърсите на посочените контакти. При нас обратната връзка означава доволен клиент, ние ценим вашето мнение.

Спирачен апарат 

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили