Вентилатор
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Вентилатор
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Вентилатор за парно

⭐ Вентилатор за парно ⭐ ✔️ ТОП Цени ❗️ ➡️ AutoProfi.BG

ТОП ПРОДУКТИ

➤➤ Вентилатор за парно от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Доставка: безплатна над 100 лв.
☎ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Бърза доставка: до 24 часа
⏩ Връщане: до 14 дни
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

Двигателите са сърцето на всеки автомобил, тъй като са основната причина моторните превозни средства да се движат. Но те служат също и за още една цел – отопление на купето. Създадената топлина, вследствие от работата на двигателите, е необходимо да бъде изведена далеч от тях. Една чат от нея се изкарва през ауспуха, а друга се абсорбира чрез охлаждащата течност. Тази течност служи, както за охлаждане на двигателя, така и за затопляне на купето на автомобилите. Парното отопление започва със циркулацията на течността – водната помпа я придвижва към двигателите, където се абсорбира голямо количество топлина, а след това тя попада във вградения под предното стъкло радиатор и го нагрява. Тук идва ролята и на вентилаторите за парно. Те са прикрепени към радиаторите и чрез въртенето си насочват топлите струи към купето на автомобила. Този процес се повтаря многократно, като така се поддържа вътрешната температура.

Безспорно парното отопление е голямо удобство за пътниците. Фактът, че то пряко зависи от работата на двигателя, означава,че появата на повреда би могло да означава проблеми в цялостната система на двигателя и охлаждането му. Вентилаторите на парно също могат да бъдат причина за евентуална повреда. Един от знаците за такава са студените струи въздух, навлизащи в купето при добре загрят двигател. Причините за това могат да бъдат многобройни – липса на достатъчна охлаждаща течност, проблеми с термостата, течове на охлаждаща течност, проблеми с контролите на парното и т.н.

Парното отопление не бива да бъде считано единствено за лукс. Неговата роля е важна за  охлаждането на двигателя и може да подскаже за сериозни неизправности. За това в нашия каталог сме включили богат асортимент от резервни части за автомобили и вентилатори за парно, с които да върнете отоплението на купето в отлично състояние. Всички авточасти са чисто нови и се предлагат с включена в цената гаранция, което е доказателство за тяхното качество.

 

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили