Пистов ремък
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Пистов ремък
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Обтяжна ролка пистов ремък

⭐ Обтяжна ролка пистов ремък ⭐ ✔️ ТОП Цени ❗️ ➡️ AutoProfi.BG

Обтяжна ролка пистов ремък - Търсене по марка производител

ТОП ПРОДУКТИ

Кат. No: VKM 36023
238875prod SKF
Цена: 104.29 лв.
Кат. No: VKM 36138
238876prod SKF
Цена: 130.28 лв.
Кат. No: VKM 62025
238904prod SKF
Цена: 182.06 лв.

➤➤ Обтяжна ролка за пистов ремък от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Цена: гарантирано най-добрата цена
⏩ Доставка: безплатна над 100 лв.
☎ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Бърза доставка: до 24 часа
⏩ Връщане: до 14 дни
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

Обтяжните ролки са неизменна част за синхронизацията между отделните компоненти в автомобилната система. За да могат да функционират правилно, пистовите ремъци също се нуждаят от ролки, по които да се движат достатъчно добре обтегнати. Без наличието на ролките това би било невъзможно и следователно предаването на мощност към  кормилната система или алтернатора няма да бъде осъществено. Подобно на ангренажните, ролките за пистов ремък също се състоят от основа, за която са прикрепени всички елементи. Освен това те също включват въртяща част, с която на практика се осъществява движението на гумените или метални елементи. Отново чрез пружина и натягащо рамо, ремъците се прикрепят към ролките, като по този начин се обтягат достатъчно, за да могат те да функционират безупречно.

Обтяжните ролки за пистов ремък също подлежат на износване при изминаване на препоръчителните километри. Липсата на редовната им поддръжка би довело отново до повреди в електрониката на автомобила и акумулатора. Освен това ако се подменят единствено ролките без ремъка, отново се поражда голям риск от поява на неизправности. Поради тази причина е препоръчително, когато дойде време за смяна, да бъдат подменени ролките и ремъците наведнъж. Но самото натягане на ремъците е трудна и същевременно деликатна задача. При прекалено слабо натягане, ремъка може да се откачи, а при прекалено силно да се скъса или износи значително по бързо. За целта този процес е необходимо да се извърши от професионалист.

В autoprofi.bg можете да откриете чисто нови резервни части за автомобили, включително обтяжни ролки за пистов ремък. За целта сме включили в асортимента си авточасти, които са съвместими с характеристиките и изискванията на всички марки превозни средства и моделите им. Единственото условие е да въведете точните данни за вашия автомобил – марка, модел, година на производство, вид на двигателя и т.н. Така ще сте сигурни, че избраните авточасти за подходящи за вашия автомобил.

 

 

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили