Алтернатор
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Алтернатор
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Алтернатор / генератор

⭐ Алтернатор ⭐ За всички марки автомобили ✔️ ТОП Цени ❗️ ➡️ AutoProfi.BG

Алтернатор / генератор - Търсене по марка производител

ТОП ПРОДУКТИ

Кат. No: 1 986 A00 902
5340087prod BOSCH
Цена: 437.36 лв.
Кат. No: 200197
5775528prod VALEO
Цена: 558.63 лв.
Кат. No: DAN1336
8262333prod DENSO
Цена: 309.99 лв.
Кат. No: STX100069R
9623573prod STARDAX
Цена: 299.78 лв.

Генератор

➤➤ Алтернатор, генератор от AutoProfi.BG ➤➤

⭐ Алернатор: гарантирано най-добрата цена
⏩ Магазин за алтернатори и стартери: безплатна доставка над 100 лв.
☎️ Kонсултация: със сервизен специалист
⏩ Динамо за кола : Бърза доставка до 24 часа
⭐ Алтернатор/Генератор за кола: за всички марки автомобили
⭐ Качествени марки алтернатори : BOSCH, VALEO, DENSO
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎️ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

☑️ КАКВО Е АЛЕТЕРНАТОР/ГЕНЕРАТОР/ДИНАМО❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Алтернатор на промо цена
Алтернаторът е основен елемент от електрическата система на превозните средства. На кратко казано, устройството представлява мини генератор, който преобразува механичната енергия в електричество ( т.нар променлив ток). Той започва да функционира след стартиране на двигателя, като основната му задача е да зарежда акумулатора. Вследствие от работата на двигателя се създава енергия, която с помощта на алтернатора се преобразува в електрически заряд. В резултат на този процес акумулатора възстановява своя капацитет и осигурява нужното електрическо захранване в системата. Без наличието на електричество, автомобилите не биха могли да функционират, тъй като ще бъде невъзможно двигателите им да бъдат стартирани. Поради тази причина всяко едно устройство в системата трябва да работи безпогрешно. В това число се включва също и алтернатора. Липсата на достатъчно електрически заряд би довело не само до нефункциониране на светлините на автомобила, но и до невъзможно стартиране на двигателя.

☑️ КАКВИ СА СИМПТОМИТЕ ЗА НЕРАБОТЕЩ АЛЕТЕРНАТОР❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Смяна на алтернатор на ниска цена
Една от най-честите причини за неработещ алтернатор са износване на лагерите, повреда в реле-регулатора или износване на четките му. Някои от признаците, подсказващи за неизправност в мини генератора, са намален заряд в акумулатора и затъмнени фарове. Но тези знаци няма да продължат дълго. Наполовина заредената батерия ще разполага с достатъчно електричество да поддържа нуждите на работещата електрическа система. Въпреки това, следващият опит за стартиране на двигателя със сигурност ще бъде неуспешен, тъй като акумулатора няма да има достатъчно заряд. Всеки автомобил разполага със сигнални светлини на акумулаторната батерия, която е разположена на таблото. Тя най-често е с формата на батерия и служи за осведомяване на шофьорите, че алтернатора не осигурява достатъчно заряд в системата. Включването й означава непременно свързване със специалист.

☑️ НОВ ИЛИ ЗАВОДСКИ РЕЦИКЛИРАН АЛТЕРНАТОР ЗА КОЛА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Алтернатор за кола
Поради факта, че цената на алтернатора предстявлява значителна сума, а от друга страна старите алтернатори се изхвърлят, много фирми производители, бяха задължени да представят екологични програми включващи заводско рециклиране на компресори за климатици, полуоски, кормилни рейки, алтернатори и др. При закупуване на заводски рециклиран алтернатор доставчиците изискват връщане на старата част или депозит, ако не върнете старата част. След връщането на старата част се извършва оценка дали е годна за рециклиране, това се отнася само за корпуса, да няма механични повреди или счупване, защото останалите части се заменят при заводското рециклиране. При всички случаи заводски рециклиран алтернатор ще струва доста по-малко от новия и гаранцията е същата като на новия - 2 години. Това е изгодно бюджетно решения за клиенти, които нямат възможност за закупуване на по-скъп алтернатор.

☑️ КОИ МАРКИ  АЛТЕРНАТОРИ ПРЕПОРЪЧВАТЕ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Генератор за кола на супер цена
За европейските автомобили марките, които са за първоначално вграждане обикновено са: BOSCH, VALEO, HELLA, а при азиатските автомобили DENSO. Много добър бюджетен вариант е фирмата LAUBER, която се отличава с добро качество и изключително ниска цена.

В каталога на Autoprofi.bg можете да намерите надеждни алтернатори, стартери и всякакъв друг тип резервни части за автомобили. Предлаганите от нас авточасти са чисто нови и са групирани, според марката, модела и техническите характеристики на превозните средства.

Алтернатор 

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили