Кормилни накрайници
Безплатна доставка
при поръчка над 100лв.

Изпрати запитване ★ Запази сайта Кормилни накрайници
Изпрати запитване
  1. Авточасти»
  2. Кормилни накрайници

Кормилни накрайници за всички марки автомобили

Кормилни накрайници - Търсене по марка производител

ТОП ПРОДУКТИ

Кат. No: 10705 02
1483947prod
предна ос, вътрешен
LEMFORDER
Цена: 25.87 лв.
Кат. No: 11-16 020 5703/HD
2405526prod
на предната ос отляво, на предната ос отдясно
MEYLE
Цена: 23.07 лв.
Кат. No: 4006157
2991124prod
на предната ос отдясно
SASIC
Цена: 27.25 лв.

Кормилни накрайници

➤➤ Кормилни накрайници ➤➤

⭐ Кормилен накрайник за кола: гарантирано най-добрата цена
⏩ Кормилни накрайници: безплатна доставка над 100 лв.
☎️ Кормилни накрайници: за всички марки автомобили
⭐ Кормилни накрайници: външен /къс/ и вътрешен /дълъг/
⏩ Кормилен накрайник: Бърза доставка до 24 часа
⭐ Качествени марки кормилни накрайници: LEMFIORDER, MEYLE, TRW, SASIC
⏩ Гаранция: от 1 до 2 години
☎️ Поръчка: 0889 68 63 60 или онлайн
⭐ Доставчик: www.autoprofi.bg

☑️  КАКВО Е КОРМИЛЕН НАКРАЙНИК ЗА КОЛА❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Кормилен накрайник
Кормилните накрайници са много важен компонент от Кормилната уредба и са връзката между кормилната рейка и шенкела. Тяхната роля е да свързва и спомага за правилното завиване на автомобила. Трябва да знаете, че кормилните накрайници се повреждат изключително често – много по-често, отколкото който и да е друг елемент от кормилната уредба. Тяхната техническа изправност е много важна за комфорта на пътниците в автомобила, така че обръщайте внимание на макар и незначителните на пръв поглед знаци, сочещи че нещо не е както трябва….

☑️  ВИДОВЕ КОРМИЛНИ НАКРАЙНИЦИ - ВЪТРЕШЕН И ВЪНШЕН КОРМИЛЕН НАКРАЙНИК❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Вътрешен кормилен накрайник
Кормилните накрайници биват два вида:
  • Вътрешен кормилен накрайник
  • Външен кормилен накрайник

Кормилните накрайници се износват най-често от неравни участъци на пътя, дупки и т.н. затова е важно да изберете качствени марки производители. Такива са:

LEMFORDER, TRW, SASIC, YAMATO, MONROE. Препоръчително е да не правите компромис с качеството на кормилните накрайници, защото след като се сменят задължително се прави и реглаж на предния мост, който струва 50-60лв. Избирайки правилните марки отлагате този процес напред във времето.

☑️  СМЯНА НА КОРМИЛНИ НАКРАЙНИЦИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Външен кормилен накрайник
Трудно е да се определи кога точно е време да се заемем със смяната на кормилния накрайник, но все пак има някои основни признаци, които недвусмислено ще ни подскажат, че е време да подменим кормилните накрайници:

  • Шумове при крайно навиване на волана;
  • Чукане;
  • Скъсан маншон;
  • Луфт при ходовата част;
  • Теглене на автомобила в различни посоки.

Отнесете се внимателно, ако забележите някои от споменатите признаци на износен кормилен накрайник. Кормилните накрайници са много важна част от кормилната уредба, затова и тяхната навременна диагностика е от първостепенно значение. След като смяната на кормилния накрайник бъде извършена, трябва да се пристъпи към реглаж на преден мост, защото и сходимостта е претърпяла промени. Кормилният накрайник, който е бил повреден, би могъл да доведе до износване ръбовете на гумите (външни и вътрешни). Това крайно неприятно и нежелателно явление, което лесно би могло да бъде избегнато, стига да смените накрайниците навреме.

Tози вид ремонтна дейност е сложна и комплексна. На пръв поглед изглежда лесна за изпълнение, но всъщност това далеч не е така. Не бива да подценявате смяната на кормилните накрайници, а да подходите прецизно към това занимание. Разбитият шарнир от своя страна е също голяма пречка за това кормилната уредба да функционира правилно. Ако той е за смяна, то обезателно трябва да смените и кормилните накрайници. В следствие на разбития шарнир може да усетите вибрации във волана, което е достатъчна причина да посетите добър сервиз.

След като вече сте закарали колата си на преглед, е добре да проверите и другите части на кормилната уредба, като например окачването на автомобила. Всеки един елемент от устройството на колата е важен, затова бъдете отговорни водачи на МПС и не правете компромиси с никоя от системите на Вашия автомобил. Сигурността Ви на пътя е по-важна от всичко останало!

☑️  КЪДЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ КОРМИЛНИ НАКРАЙНИЦИ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ❓

⭐ AutoProfi.BG ☎️ 0889 68 63 60 Кормилни накрайници цена
Препоръчително е да подменяте кормилните накрайници едновременно, за да не извършвате този вид ремонт два пъти. При положение, че единият накрайник се е повредил, то значи, че много скоро и другият ще го последва. Наред с това, е добре да заложите и на висококачествените авточасти, които ще Ви гарантират добра техническа изправност на автомобила за по-дълъг период от време. Такива може да намерите в магазин за авточасти Autoprofi.

Удоволствието от това да шофираме автомобил в пълна техническа изправност е наистина голямо. Комфортът по време на път е също безспорен, като ако искаме той да бъде за по-дълго част от ежедневието ни, е нужно да положим нужните усилия в името доброто състояние на леката кола. Така наречената „возия“ може да бъде на високо ниво, но и доста под общоприетото за нормално. Обърнете специално внимание на кормилната уредба, също както на кормилните накрайници, шарнирите и биалетките, от които до голяма степен зависи как ще се държи автомобилът на пътя.

Кормилни накрайници 

Професионализъм
Екип с над 15г опит
Коректност
14 дни срок за връщане
Бързина
Безплатна доставка до 24 часа за поръчки над 100 лв.
Удобство
Лесен достъп до магазина и огромен паркинг
Ценово предимство
Ниски цени, отстъпки и промоции с награди
Диверсификация
Части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили
Логистика
Над 10 складови бази с над 2 млн артикула
Гъвкавост
Умение за справяне с всякакви ситуации
Комуникация
Три мобилни линии с Viber и чат
Професионален софтуер
Оригинални програми за всички автомобили