Изберете автомобил
Изпрати запитване

Предлагаме следните марки

ASHIKA AUTOMEGA BIRTH BLIC BLUE PRINT COMLINE CORTECO DELPHI FAI AutoParts FEBI BILSTEIN FLENNOR FORTUNE LINE GSP HERTH+BUSS JAKOPARTS HUTCHINSON JAPANPARTS JP GROUP KAGER KLOKKERHOLM KRAFT AUTOMOTIVE LEMFORDER MALO MAPCO MEYLE MONROE MOOG NIPPARTS NK OCAP OPTIMAL ORIGINAL IMPERIUM OSSCA PEX RTS RUVILLE SASIC SIDEM SPIDAN STC SWAG TOPRAN TRW VAICO YAMATO

Тампон носач

Предлагаме следните марки: ASHIKA, AUTOMEGA, BIRTH, BLIC, BLUE PRINT, COMLINE, CORTECO, DELPHI, FAI AutoParts, FEBI BILSTEIN, FLENNOR, FORTUNE LINE, GSP, HERTH+BUSS JAKOPARTS, HUTCHINSON, JAPANPARTS, JP GROUP, KAGER, KLOKKERHOLM, KRAFT AUTOMOTIVE, LEMFORDER, MALO, MAPCO, MEYLE, MONROE, MOOG, NIPPARTS, NK, OCAP, OPTIMAL, ORIGINAL IMPERIUM, OSSCA, PEX, RTS, RUVILLE, SASIC, SIDEM, SPIDAN, STC, SWAG, TOPRAN, TRW, VAICO, YAMATO

     Всеки един автомобил разполага с поне няколко вида тампони, които са жизнено необходимо за функционирането на системите в тяхната структура. Тяхната основна роля е да обират вредните трептения на двигателя, окачването и колелата. По този начин вибрациите се неутрализират и  не достигат до пасажерите, като така се гарантира по-меко возене и висок комфорт.  Един от всички видове гумени елементи са тампоните за носачи. Те са основен елемент от окачването, тъй като изолират трептенията и позволяват елементите на ходовата част да се движат свободно. Тампноите са носачи се състоят от кръгли метални тела, между който е поставено гумено уплътнение. Именно благодарение на тези уплътнения се позволява спирането на вибрациите, което е основна причина за гладкото возене на автомобилите.

   Подобно на всички останали части от окачването, втулките на носачите също се подлагат на отгромни натоварвания. Те не са единствено следствие от честата експлоатация на превозните средства и високите температури, нужни за тяхната безупречна работа. Износването им  също може се дължи на метеорологичните условия – студ, горещина, дъжд, сняг и т.н.  В резултат от всички изброени фактори,  гумата губи своите качества, което води до промяна на поведените на автомобила по време на движение. Заедно с това износването  може да е причина за поява на неприятни звуци от окачването, намалена способност за завиване, твърдо возене и т.н. Всички тези знаци са предпоставка за намаляване безопасността на пътниците.

   Окачването е една от най-важните системи в автомобилите. Поради тази причина износването на компонентите й не трябва да бъде пренебрегвано. В нашият каталог сме включили качествени резервни части за автомобили, в това число тампони за носачи и елементи за окачването. Богатият ни асортимент предлага чисто нови авточасти, съвместими с различните марки и модели превозни средства.  За да откриете подходящи компоненти, е необходимо да въведете точните технически характеристики  на вашия автомобил – година на производство, вид и мощност на двигателя и т.н.